Opći uvjeti


Prtljaga

Pružatelj usluge smještaja ne odgovara za oštećenu, uništenu, izgubljenu ili otuđenu prtljagu ili dragocjenosti u smještajnom objektu. Izgubljena prtljaga ili ukradena prtljaga prijavljuje se na recepciji i nadležnoj policijskoj postaji.

Izjava o privatnosti

Pružatelj usluge smještaja obvezuje se na čuvanje privatnosti svih kupaca usluga. Informirat će kupce o načinu korištenja prikupljenih osobnih podataka, redovito im pružajući mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost izbora uporabe njihova imena u svrhe marketinške kampanje. Svi dostupni podaci korisnika usluge su dostupni isključivo pružatelju usluge i njegovim partnerima te se koriste isključivo u svrhu obavljanja posla. Mišljenja smo kako je privatnost korisnika i zaštita podataka ljudsko pravo. Dužni smo o istome voditi brigu, prikupljati ih i obrađivati samo kada je to izuzetno neophodno te na zahtjev korisnika brisati podatke iz poslovne evidencije. Podatke prikupljamo za potrebe sustava e-Visitor. Navedeni sustav služi evidenciji turista, točnije pružatelji usluge smještaja pomoću njega vrše prijave i odjave turista s podacima koje sustav traže a odnosi se na: ime i prezime, državu i datum rođenja, državljanstvo, vrsta i broj isprave o identitetu, datum i vrijeme dolaska odnosno odlaska iz objekta i spol.

Prilikom rezervacije nužno je upisati telefonski broj i email adresu kako bi se povratno mogla primiti obavijest o rezervaciji kao i sve možebitne promjene vezane uz istu.

Zašto koristimo cookies (kolačiće)?

Kolačiće koristimo kako bi se naša stranica poboljšala, od kojih su neki neophodni za rad iste. Neki su nam potrebni za prikupljanje informacija o korištenju internetske stranice temeljem kojih radimo na poboljšanju postojeće stranice. Tako se razlikuju funkcijski kolačići, kolačići učinkovitosti, oglašivački kolačići i kolačići koji se koriste za poboljšanje korisničke usluge. Ukoliko korisnik prihvati sve kolačiće prilikom posjete naše stranice, tada je učinkovitost naše stranice potpuna kao i korisnička usluga koja će temeljem prikupljenih podataka bivati sve bolja. Jednako tako ukoliko korisnik ne prihvati kolačiće tijekom svog posjeta, mora biti svjestan da neke od funkcija možda neće raditi kako je očekivano.

Newsletter

Ukoliko se korisnik odluči prijaviti na našu newsletter listu, primat će obavijesti putem svog e-maila. Softverska platforma koja prosljeđuje na navedeni e-mail obavijesti i novosti vezane za naše Odmaralište, neće koristiti pohranjeni e-mail niti u bilo koje svrhe. U svakom trenutku korisnik može pomoću linkova za odjavu otkazati uslugu newslettera. Osobe mlađe od 16 godina moraju imati pristanak roditelja ili zakonskog zastupnika za primanje newslettera.

Kršenje pravila privatnosti

Svako kršenje privatnosti podataka iz naše baze, rezultirat će obavještavanjem nadležnih tijela u roku od 72 sata od prekršaja, ako je očito da su podaci pohranjeni na način da se može otkriti identitet vlasnika podataka.

Završne odredbe

Navedeni uvjeti sastavni su dio Ugovora koji gost sklapa s Odmaralištem. Sva predviđena odstupanja moraju biti naznačena uz tekst ponude. Gost se obvezuje da u cijelosti prihvaća ove Uvjete rezervacije koje je prethodno pažljivo pročitao.

Otkazivanje

Odmaralište zadržava pravo otkazivanja rezervacije u slučaju izvanrednih okolnosti uz istovremeno osiguranje smještaja iste kakvoće te će o istome korisnika izvijestiti putem e-maila.
Korisnik ima pravo otkazati rezervaciju minimalno tri dana prije konzumacije, putem poziva ili e-maila, uz povrat akontacije. Ukoliko korisnik ne otkaže minimalno tri dana prije konzumacije smještaja, akontaciju zadržava odmaralište u cijelosti.